Ništa od Rađinog odlaska u Real

Izvor: B92, 20.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Rađinog odlaska u Real



Dino Rađa, predsednik KK 'Split', nije prihvatio ponudu madridskog Reala da se vrati na parket i ponovo počne da igra košarku.

Iako se u hrvatskim medijima nekoliko dana o 'povratku' Rađe govorilo kao o 'gotovoj stvari', a očekivalo se da se sledeće nedelje objavi da će Rađa, na nagovor svog nekadašnjeg trenera Božidara Maljkovića, odigrati još jednu sezonu za madridski klub.

Rađa je tvrdio da je "odluka teška i još je nije doneo", svi u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Splitu su očekivali da se predsednik kluba i gradski odbornik preseli u Madrid. Rađa je potvrdno odgovorio čelnicima Reala, koji su uzvratili promenom uslova.

Ponuda je bila manja od one koju je hrvatski košarkaš očekivao, a tri miliona evra (suma koja je pominjana) nisu bili realnost.

"Nije osnovni problem u novcu", objasnio je Rađa, "nego u poštovanju. Očigledno je da Real u mene nema poverenja i na takav način tamo ne želim da idem. Da su mi ponudili ovakve uslove pre 20 dana, pristao bih svejedno, ali ovo je sada već neozbiljno. Zahvaljujem se Boži Maljkoviću na ponudi, ali ostajem u Splitu".

Iako se pominje mogućnost da se ponuda promeni, od Rađinog odlaska u Real, izgleda nema ništa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.