Ništa od Kraljevića, Juve ima novu metu! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od "Kraljevića", Juve ima novu metu! (video)

Fudbaler praktično njihov.

Mesecima se intenzivno govori o tome da bi Marselo mogao da se pridruži svoj dojučerašnjem saigraču i stigne u Juventus, ali se to po svemu sudeći neće desiti pošto je Brazilac oštro demantovao takvu mogućnost.

"Čuo sam toliko gluposti, ali ja sam u Realu do kraja. Neki ljudi postanu kreatori javnog mnjenja i izmišljaju stvari koje ne postoje. I dalje sam 'gladan' kao Vinisijus koji ima 18 godina. Ostaću u Realu do kraja karijere", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izričit je bio levi bek.

A šta će sada Juve?

Odavno spremaju alternativu za Aleksa Sandra, a čak i u slučaju da ostane u Torinu potrebna mu je zamena.

"Bjankoneri" su pikirali Rožerija, tvrdi Tutosport.

I on je Brazilac, ima 20 godina i trenutno je na pozajmici u Sasuolo iz, pogađate, Juventusa.

Nema sumnje da bi se jedan od najtalentovanijih igrača na svojoj poziciji vratio u Juve onog trenutka kada Sandro napusti klub.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.