Nismo ni sumnjali, ovako je Štimac pružio podršku Orlovima (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nismo ni sumnjali, ovako je Štimac pružio podršku ''Orlovima'' (foto)

Bivši reprezentativac Srbije oglasio se posle eliminacije ''Orlova'' u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Reakcije sa svih strana stižu posle jučerašnjeg poraza reprezentacije Srbije u duelu sa Argentinom (87:97), ali vremena za žaljenje nema mnogo, jer se ekipa treba maksimalno pripremiti za sutrašnji dvoboj sa Amerikancima.

I oni su doživeli težak udarac u duelu sa Francuzima, pa sada imamo neočekivanu borbu od petog do osmog meata, gde su se našli doskora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvi favoriti za zlato.

Najnovija dešavanja, naravno, ispratio je i naš bivši reprezentativac Vladimir Štimac koji je na svom Tviter nalogu objavio sliku srpske zastave, uz poruku podrške ''Orlovima'':





''Uvek, i u pobedi i u porazu!''

-

🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Uvek i u pobedi i u porazu! pic.twitter.com/XQoRgoZsnE

— Vladimir Stimac (@stimac15) September 10, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.