Nismo imali dovoljno iskustva

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 09:45

"Nismo imali dovoljno iskustva"

Trener košarkaša Mege Marko Barać čestitao je timu Budućnosti na pobedu u 25. kolu ABA lige.

Mega je u Sremskoj Mitrovici izgubila od podgoričkog tima 76:85 (24:24, 14:30, 26:14, 12:17).

"Čestitao bih ekipi Budućnosti na zasluženoj pobedi. Utakmica je tako otvorena da smo razmenjivali poene, što su moji mladi igrači prihvatili i čini mi se bili zadovoljni time. Međutim, znao sam da je Budućnost veoma čvrsta ekipa, da neće to dozvoliti čitavo prvo poluvreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pokušao sam da raegujem, ali ispostavilo se da su oni zategli odbranu u drugoj četvrtini gde mi nismo imali adekvatan odgovor", rekao je Barać.

Ružičasti posle 25. susreta u regionalnoj ligi imaju skor 12-13.

"Na poluvremenu je morala da se desi reakcija, izašli smo potpuno drugačije na teren, znatno čvršće, što je rezultiralo potpunim povratkom u meč. Utakmica se prelomila krajem treće i početkom poslednje četvrtine kada smo ušli u probleme sa ličnim greškama. Nismo imali dovoljno iskustva da uspemo da zadržimo čvrstinu i skok, a u poslednjoj četvrtini rivalu smo dozvolili čak devet ofanzivnih skokova, što je najveći razlog poraza. Potrudićemo se da izvučemo pouke i da već od sutra uđemo u salu i nastavimo da radimo dobro i da ispravljamo greške. Ekipi Budućnosti želim puno sreće do kraja lige", istakao je trener Mege.

U poslednjem kolu ABA lige, Mega gostuje Cedeviti Olimpiji, a susret u Ljubljani zakazan je za 15. april od 17:00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.