Nismo dugo čekali, zna se ko je prva Pirlova meta, Konte bi bio srećan da se ovo desi!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 13:37

Nismo dugo čekali, zna se ko je prva Pirlova meta, Konte bi bio srećan da se ovo desi!

Juventus menja planove u prelaznom roku, dva kandidata za pleja, napadač više nije prioritet, pogotovo ne Milik.

Kako sada stvari stoje, Juventus će po svaku cenu pokušati da dovede plejmejkera.

Razumljivo, nakon smene Sarija, okrenuli su se Tonaliju iz Breše koji je bio na vratima Intera, ali se onda "frka" koju je napravio Konte odrazila na taj transfer, pa nije prošle nedelje potpisao ugovor, iako je sve dogovoreno.

Da li Juve može da poremeti posao?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Može, iz dva razloga, prvi je da ponudi više od 35 miliona evra za igrača koga zovu "novi Pirlo", ali koji odbija takva poređenja, iako stilom igre, a i činjenicom da je iz Breše neodoljivo nameće takve paralele.

Sa druge strane, nije tajna ni da je sam Tonali želeo u Milan, koji nema para, a ni da Konte nije oduševljen da dovedu vezistu Breše. On ne zna šta da radi ni sa Eriksenom koga nije hteo u timu i koji je sličan tip igrača.

Trener Intera insistira na mišićima u veznom redu, a Pirlo će sigurno tražiti posle odlaska Pjanića, tehnički potkovanije igrače. Artur igra u veznom redu, ali ne kao plej, Kuluševski takođe deluje po strani, Benntankur je pao u formi, ono što je pokazao protiv Liona ne daje pravo na optimizam da može da zameni Pjanića. Rabio je takođe drugačiji tip igrača, Kedira i Matuidi će verovatno biti prodati, ili će Juve probati da ih se nekako oslobodi.

Ako ne uzme Tonalija, Juve bi probao da dovede Manuela Lokatelija iz Sasuola, a sada napadač tipa Milika više nije prioritet, mada će verovatno doći zamena za Iguaina.

Ko, još uvek nije poznat, uz Milika, pominjani su Himenez koji je preskup, ali i još par napadača, poput Džeka i Grinvuda koji je nemoguća misija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.