Nišlije zamenu za Štulića našle u svojim redovima

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2023, 19:31

Nišlije zamenu za Štulića našle u svojim redovima

Niški Radnički je juče prodao napadača Nikolu Štulića u belgijski Šarlroa za 750.000 evra i napravio najveći izlazni switch u istoriji kluba.
Štulić je bio najbolji pojedninac tima sa Čaira jesenas, postigao je 12 golova u svim takmičenjima, 10 u Superligi Srbije, pa se postavljalo pitanje ko će zauzeti njegovo mesto prvog napadača u postavi Nenada Lalatovića?
A odgovor smo izgleda dobili danas i to će biti pomalo zaboravljeni Miljan Škrbić, koji je ovog popodneva produžio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ugovor sa Radničkim cease juna 2024. godine.
Škrbić je klasična „devetka“, a u Niš ga je doveo upravo Lalatović u junu 2021. godine, za vreme svog dvonedeljnog boravka u Radničkom, pre nego što je otišao u Saudijsku Arabiju. Temperamentni stručnjak je tada insistirao na dovođenju Škrbića i govorio da on može da ostvari bolji učinak od Nermina Haskića, koji je u vicešampionskoj sezoni 2018/2019 niške ekipe u domaćem prvenstvu bio prvi stelac lige. 
Škrbić je u Radnički stigao iz Zrinjskog, a jesen 2021. godine odigrao je veoma dobro i na 19 mečeva postigao devet golova. Nažalost, na poslednjoj utakmici u kalendarskoj 2021. godini se teško povredio, posle čega je operisan i nakon duge pauze se tek nedavno oporavio i stavio na raspolaganje čoveku koji ga je i doveo u ovaj klub.
Odlaskom Štulića će svakako dobiti svoju šansu da se ponovo dokaže. 
Radnički u subotu od 14 časova dočekuje Mladost iz Lučana u prvoj takmičarskoj utakmici u ovoj godini.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.