Nišlije žale za jednim trenutkom koji je prelomio meč

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 20:58

Nišlije žale za jednim trenutkom koji je prelomio meč

Trener Radničkog zna kada je njegov tim izgubio utakmicu.

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su danas pobedili Radnički iz Niša sa 3:2 nakon preokreta.

Trener Radničkog Radoslav Batak rekao je da je prekretnica utakmice bio promašeni penal njegovog tima u 55. minutu.

"Tada smo mogli da stavimo tačku, nismo uspeli i utakmica je dobila potpuno novi tok. Čestitam Čukaričkom, njihovo polufinale je zasluženo, Tedić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nam je dao tri gola i nije slučajno što ga je kupio jedan Mančester siti", rekao je Batak.

On je naveo da je njegov tim danas dao maksimum.



"Igrali smo dobro u većem delu meča, imali smo nekoliko situacija da mirno udjemo u završnicu, ali nije bilo sreće... Ispustili smo prednost od 2:1 za desetak minuta i takve stvari ne smeju da nam se dešavaju. Izgubili smo, ostaje nam da sezonu završimo u što boljem svetlu i da dobijemo prestale tri utakmice u ligi, a Čukaričkom želim sreću u polufinalu"
, rekao je Batak.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Asano: Daleko sam od maksimuma, mogu još mnogo bolje

Izvor: B92, 03.Jun.2020

Fudbaler Partizana Takuma Asano kaže da je zadovoljan pobedom, ali ne i realizacijom protiv Radnika u četvrtfinalu Kupa Srbije..."Sa jedne strane sam zadovoljan postignutim, jer sam dao dva gola i plasirali smo se u polufinale Kupa Srbije, a sa druge strane sam nesrećan zbog propuštenih šansi. Zaista...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.