Nišioka predao, Kecmanović u četvrtfinalu Indijan Velsa

Izvor: RTS, 13.Mar.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišioka predao, Kecmanović u četvrtfinalu Indijan Velsa

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale Indijan Velsa, pošto mu je Japanac Jošihito Nišioka predao meč posle odigranog prvog seta.
Kecmanović je načinio najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri plasmanom u četvrtfinale, a u narednoj rundi protivnik će mu biti Miloš Raonić, trenutno četrnaesti igrač na svetskoj listi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tenisera.

Kecmanović je osvojio prvi set rezultatom 6:4, ali je već u toku prvog dela igre bilo vidljivo da Japanac ima problema sa leđima.
Nišioka je tražio lekarsku pomoć, a potom i nastavio meč, koji je posle 47 minuta igre izgubio.
Vidno razočaran, Nišioka je predao meč zbog povrede, a Kecmanović će igrati u četvrtfinalu "petog grend slema".

Za plasman u četvrtfinale Miloš Raonić je ubedljivo savladao Žan Lenarda Štrufa sa 6:4,6:3 za sat i petnaest minuta igre.
Kecmanović i Raunić su samo jednom do sada odmeravali snage na terenu, 2.januara na turniru u Briznejnu, a pobedu je sa 2:0 odneo Kanađanin.
Masters u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od 8,36 miliona dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBINOV TURNIR IZ SNOVA: Miomir Kecmanović u četvrtfinalu Indijan Velsa!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2019

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale masters turnira u Indijan Velsu, pošto mu je meč osmine finala posle prvog seta predao Japanac Jošihito Nišioka.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.