Izvor: Blic, 26.Maj.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam zatvorio vrata Budućnosti

Nisam zatvorio vrata Budućnosti

PODGORICA Duško Ivanović, Darko Ruso, Goran Bojanić, Miki Vuković, samo su neki od stručnjaka koji su se u raznim kombinacijama 'vrteli' oko klupe Budućnosti u poslednjih nekoliko dana. Ipak, trenerska vrteška ponovo se vraća na početak i Miroslava Nikolića, čoveka koji je doneo dve šampionske titule u Podgoricu.

Ne opterećujem se nagađanjima ko će biti trener Budućnosti. Moj cilj je inostranstvo, ali još je rano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za ozbiljnije pregovore, jer mnoge evropske lige nisu završene kaže Miroslav Nikolić. Iskreno, vrata mog kluba nisam zatvorio, to je sredina u koju sam ugradio deo sebe, a ovih dana, posle razgovora sa predsednikom Veselinom Barovićem, znaću kakvi su im planovi. Poštujem svaku odluku, razumem da Budućnost traga za trofejnim trenerom, ali ko može da bude taj čovek? Ja ga ne znam. D. J. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.