Nisam zadovoljan! Moraš, Zvezdo, da ubiješ protivnika, da zapamti kad je igrao na Marakani

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 12:01

''Nisam zadovoljan! Moraš, Zvezdo, da 'ubiješ' protivnika, da zapamti kad je igrao na Marakani''

Zvezdina legenda želi još više!

O Zvezdinoj izvanrednoj igri i ubedljivoj pobedi nad češkim Slovanom (5:1) jutros su u Jutarnjem programu TV Pink govorili i Stanislav Karasi i Nikola Lazetić.

Tom prilikom, Karasi je priznao da posle svega ipak nije potpuno zadovoljan, jer smatra da je Zvezda trebalo potpuno da dotuče uzdrmanog protivnika.

''Moram da kažem da nisam potpuno zadovoljan, jer kada imaš ovakvu utakmicu, ti moraš da nastaviš da 'ubiješ' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protivnika, da zapamti kada je igrao na 'Marakani'. Zvezda je mogla deset golova da postigne'', istakao je Karasi, na šta je Lazetić reagovao:

''Moramo da pravimo dobre bilateralne odnose, oni su došli iz prijateljske zemlje, mi smo dobri domaćini...''.

Ipak, Karasi je bio neumoljiv.

''U sportu moraš da pokažeš zube, tu nema sentimentalnostui. Kako je nas PSŽ punio, tako i ti puni, koliko možeš. Bilo je još 4-5 lepih, stopostotnih šansi'', naglasio je Karasi.

On je podsetio na svoju raniju prognozu da će se Zvezda plasirati u nokaut fazu.



''Ja sam odmah rekao da Zvezda može da bude najmanje druga u ovoj grupi. Ja osetim pred utakmicu šta će se desiti, poznajem svakog u dušu. A šta će biti od Nove godine, to je drugo pitanje'',
zaključio je Karasi.

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.