Nisam zabrinut za Sereninu formu

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 14:49

"Nisam zabrinut za Sereninu formu"

Patrik Muratoglu, trener Serene Vilijams, kaže da nije zabrinut zbog nešto lošijih rezultata Amerikanke ove sezone.

Serena četiri godine nije osvojila grend slem trofej i u lošoj formi je uoči početka Rolan Garosa.

Ipak, Muratoglu kaže da je svestan situacije i da se nada da će sve biti uskoro u redu.

"U Rimu je izgubila jer nije bila spremna. Možda nije bila dobra ideja da ide u Parmu posle Rima, jer se baš u Rimu pokazalo dosta stvari na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi trebalo da radi kako bi se takmičila na najvišem nivou. Interesantno je igrati mečeve jer vam to daje jasnu viziju gde se nalazite, tako da je zbog toga bilo dobro, ali znamo šta sve mora da uradi do Rolan Garosa", rekao je Muratoglu za "Skaj Sports".

On dodaje da još ima prostora za napredak.

"Nisam zabrinut jer ako uradimo taj posao, ona će biti spremna. Radi se samo o tome. Uvek sam govorio da je sve radi o Sereni i i dalje tako mislim. Samo od nje zavisi", dodao je Patrik.

Dao je primer situacije uoči Australijan opena, kada je sve bilo slično ovome sada.

"Kada sam je video pre Australijan opena, pomislio sam da nas čeka mnogo posla. Ali za kratko vreme je dostigla odličnu formu. Nije joj bilo potrebno mnogo vremena da se spremi", zaključio je Serenin trener od 2012.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.