Nisam očekivao otkaz Mančiniju

Izvor: B92, 14.Maj.2013, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam očekivao otkaz Mančiniju"

Selektor reprezentacije Rusije Italijan Fabio Kapelo ocenio je da je otkaz Robertu Manćiniju u Mančester Sitiju bio posledica internog sukoba u klubu.

"Nisam očekivao da će Mančini dobiti otkaz i to me je zaista razočaralo. Verujem da je otkaz bio posledica ličnog sukoba", rekao je Kapelo.

On je istakao da dominaciju italijanskih trenera u svetu - Ančelotija, Ranijeija, Spaletija i ostalih, ne može da naruši ni ovaj potez uprave Mančester Sitija.

"Dominacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << italijanskog trenerskog kadra zasnovana je pre svega, na činjenici da su naši treneri fleksibilni, da mogu da se prilagođavaju razlicitim školama fudbala", rekao je Kapelo.

On je dodao da Italijanski treneri znaju da izvuku ono najvrednije u igračima kojima raspolažu.

"Ta elastičnost mnogima nedostaje. Imamo globalnu viziju fudbala i to nam mnogo pomaže", rekao je Kapelo.

Mančini je dobio otkaz na mestu menadžera Sitija u ponedeljak, posle poraza u finalu FA kupa od Vigana od 1:0.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kapelo: Otkaz Manćiniju zbog „internog sukoba” u Sitiju

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Maj.2013

Selektor Rusije Italijan Fabio Kapelo ocenio je za RAI Sport 1 da je otkaz Robertu Manćiniju u Mančester Sitiju bio posledica „internog sukoba” u klubu.. – Nisam očekivao da će Manćini dobiti otkaz i to me je zaista razočaralo. Verujem da je otkaz bio posledica ličnog sukoba – rekao je...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.