Nisam ja voleo ženske... Ronaldo je sin legendarnog srpskog fudbalera!? Slike kruže internetom - Sličnost je očigledna

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 10:46

"Nisam ja voleo ženske..." Ronaldo je sin legendarnog srpskog fudbalera!? Slike kruže internetom - Sličnost je očigledna

Dokazi su jasni.
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo iako je ušao u 40. godinu života ne posustaje u dresu saudijskog Al Nasra. N 24 utakmice u domaćem šampionatu je postigao 23 gola i ima devet asistencija. Svojoj dugovečnosti, pored velikih odricanja i napronih treninga, duguje i poreklu.
Ronaldo je karijeru počeo davne 2002. godine, odigrao je preko hiljadu klupskih mečeva, a zabeležio je i 205 utakmica u dresu sa nacionalnim grbom.
Kristijano je, naročito, na startu karijere bio sjajan dribler i potezima je podsećao na legendarnog srpskog fudbalera Dragoslava Šekularca. Pored sličnih igračkih karakteristika Portugalac neodoljivo fizički podseća na čuvenog napadača Crvene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.