Niš: Promocija SP u rukometu

Izvor: B92, 16.Nov.2013, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Promocija SP u rukometu

Rukometni savez Srbije organizovao je u Nišu drugu po redu promociju predstojećeg Svetskog prvenstva u rukometu za žene.

Najmlađe Nišlije i ljubitelji ženskog rukometa družili su se sa našim najvećim rukometnim zvezdama.

Veliki broj okupljenih građana bio je deo vesele navijačke fešte i oprobao se u izvođenju sedmeraca i šutiranju na gol. Društvo su im pravili i predstavnici, selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković i proslavljene rukometašice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svetlana Kitić, Vesna Milošević i Stana Vuković.

"Drago mi je što smo u Nišu, najvećem rukometnom gradu u Srbiji pa i u Evropi. Izabrali smo da naša reprezentacija igra u Nišu jer je niška publika najvatrenija i sigurni smo da će biti velika podrška devojkama i da će im atmosfera pomoći da se plasiraju u naredni krug“, istakao je Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezenatcije Srbije.

"Veoma sam srećna što naša repezentacija igra u ovde u Nišu. Ja sam se uvek osećala kao da mogu da dam više od sebe pred niškom publikom, a Nišlije su, došavši u ovako velikom broju, pokazale kako se voli i podržava svoj tim. Sigurna sam da će devojke na predstojećem prvenstvu postići uspeh i osvojiti jednu od medalja.“, poručila je Svetlana Kitić, bivša reprezentativka.

"Fantastična atmosfera, ponosna sam na svoje sugrađane i ogromno interesovanje koje su pokazali. Sigurna sam da će pružiti veliku podršku našim devojkama na predstojećem Prvenstvu jer je Niš oduvek bio grad rukometa i pravog sportskog navijanja. Pozvala bih Nišlije da dođu u što većem broju na utakmice naše reprezentacije i podrže devojke, počevši od prve utakmice protiv Japana, 6. decembra kojom se otvara Prvenstvo“, rekla je Vesna Milošević, bivša reprezentativka.

Svetsko prvenstvo u rukometu za žene održava se od šestog do 22. decembra u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Promocija SP u rukometu

Izvor: B92, 16.Nov.2013

Rukometni savez Srbije organizovao je u Nišu drugu po redu promociju predstojećeg Svetskog prvenstva u rukometu za žene...Najmlađe Nišlije i ljubitelji ženskog rukometa družili su se sa našim najvećim rukometnim zvezdama...Veliki broj okupljenih građana bio je deo vesele navijačke fešte i...

Nastavak na B92...

U Nišu održana promocija Svetskog prvenstva

Izvor: JužneVesti.com, 16.Nov.2013

Rukometni savez Srbije organizovao je u Nišu drugu promociju Svetskog prvenstva u rukometu za žene gde su najmlađe Nišlije i ljubitelji ženskog rukometa družili su se sa našim najvećim rukometnim zvezdama.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.