Ninkovićev  najlepši  het-trik!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jan.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninkovićev najlepši het-trik!

Miloš Ninković je dobio sina! Bivši reprezentativac Srbije, a sad jedan do asova Sidneja, imao je veliki razlog da časti saigrače iz kluba, prijatelje i porodicu. Posle kćerki, Angeline (8) i Dorotee (5), supruga Miloša Ninkovića Dejana donela je na svet dečaka. Porođaj je protekao u najboljem redu, beba i mama su dobro i veoma brzo će napustiti bolnicu i priključiti se ostatku porodice. U nedelju se nije znalo kako će se Milošev naslednik zvati, a dilema je bila između dva imena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - Novak ili Matej.

Starija Ninkovićeva kćerka Angelina je rođena 2011, dok je mlađa Dorotea rođena februara 2014. godine, baš u periodu u kom je iskusni vezista igrao za Crvenu zvezdu. Zanimljivo je da je posle rođenja kćerke Doroteje, pre pet godina, Ninković poželeo sina.

- Mnogo volim moje devojčice. Meni je drago što sam opet dobio ćerkicu jer je Angelina divno dete. Eto, valjda će treće dete biti sin - kroz osmeh je poručio Ninković 7. februara 2014. godine, a nepunih pet godina kasnije želja mu se i ispunila.

Redakcija "Vesti" koristi priliku da čestita Milošu Ninkoviću i njegovoj supruzi Dejani rođenje sina, a sestrama Angelini i Dorotei dobijanje mlađeg brata.

Nekadašnji kapiten srpske reprezentacije Dejan Stanković stigao je u Sidnej baš u pravi čas da podeli radost s Milošem Ninkovićem.

- Nine i ja spremni smo za druženje u dečjem fudbalskom kampu Deki 5 od 15, Januara u Melbournu, Brizbejni u Sidneju - poručio je Stanković.

Samo dan pošto je dobio sina Miloš Ninković je igrao za Sidnej u pobedi 2:1 protiv Adelaida.

Ninković je igrao do 82. minuta i pružio veoma dobru partiju, a posle utakmice je otišao da sa porodicom i prijateljima proslavi dolazak na svet trećeg deteta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.