Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2020, 23:11

Ninković imao težak udes

Igrač Askolija doživeo nesreću u Hrvatskoj

Srpski fudbaler Nikola Ninković doživeo je težak saobraćajni udes u Hrvatskoj i smešten je u bolnicu u Sisku.

Prema prvim informacijama, Ninković je išao za Italiju, pošto je i dalje član Askolija, a na putu prema Zagrebu je udario u kamion koji je bio nepropisno parkiran.

Professional Footballer Nikola Ninković has been in a brutal accident???? in Zagreb with a Truck on the highway get well >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << soon Nikola ????❤️ pic.twitter.com/xuJ5AAx9F0

Policija je po izlasku na mesto nesreće utvrdila da ni Ninković, kao i vozač kamiona, nisu imali alkohol u krvi, a dalja istraga će pokazati šta se tačno dogodilo.

Ninković je gotovo celo ovo leto proveo u Beogradu, očekivao je da će otići iz Askolija, pominjalo se da su za njega zainteresovani Verona, Parma, pa čak se dovodio u vezu i sa Partizanom, u kojem je ponikao, ali na kraju nije bilo ponuda za njega i ostao je u sadašnjem klubu, sa kojim ima ugovor na još godinu dana.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.