Nina na premijeri, pa Đoković i Lajović, a onda Krajinovićev veliki izazov

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina na premijeri, pa Đoković i Lajović, a onda Krajinovićev veliki izazov

Trećeg dana Australijan opena nastupiće četvoro srpskih tenisera.

Novak Đoković, Dušan Lajović i Filip Krajinović igraju drugo kolo u muškoj, dok će Nina Stojanović konačno nastupiti u prvoj rundi u ženskoj konkurenciji.

Upravo će jedina srpska predstavnica otvoriti dan protiv iskusne Ruskinje Anastasije Pavljučenkove od 1 čas posle ponoći.

Oko 4 sata ujutru Đoković opet izlati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na teren, on zatvara popodnevni termin na Rod Lejver Areni protiv Japanca Tacume Ita, 146. igrača sveta.

Njih dvojica će se sastati posle dva ženska singla: Badosa – Kvitova i Barti – Hercog.

A drugi dan u nizu nastupiće Lajović i Krajinović. Prvi će na teren Lajović, oko 6 ujutru protiv Australijanca Marka Polmansa, trenutno 133. na ATP listi.

Događaj dana za ljubitelje tenisa u Srbiji na programu je oko 10.30, u poslednjem meču na "Rod Lejveru" Krajinović će "ukrsiti" rekete sa šestostrukim šampionom Rodžerom Federerom.

Krajinovića čeka izuzetno težak izazov jer je Švajcarac imao ceo dan odmora, dok je on u utorak vodio četvoročasovnu bitku u pet setova.

U sredu natupaju između ostalih i Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Stefanos Cicipas, Fabio Fonjini u muškoj, te Petra Kvitova, Ašli Barti, Koko Gof i Serena Vilijams u ženskoj konkurenciji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

III dan: Đoković i Lajović prošli dalje, kraj za Stojanovićevu i Krajinovića

Izvor: B92, 22.Jan.2020, 01:16

Treći dan AO počeo je porazom Nine Stojanović i pobedom Novaka Đokovića, potom je nastavljen trijumfom Lajovića, a zatvoren je porazom Filipa Krajinovića...Rivalka našoj jedinoj predstavnici u ženskoj konkurenciji bila je Ruskinja Anastasja Pavljučenkova, trenutno 30. na WTA listi...Pavljučenkova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.