Nina Stojanović i Viktorija Golubić u osmini finala

Izvor: RTS, 20.Jan.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Stojanović i Viktorija Golubić u osmini finala

Nina Stojanović i Viktorija Golubić iz Švajcarske savladale su Aleksandru Krunić i Katerinu Bondarenko u drugom kolu ženskog dubla na Otvorenom prvenstvu Australije sa 2:0 po setovima 7:6 (7:5), 6:2 i plasirale se u osminu finala gde ih očekuje duel sa petim nosiocima Timeom Baboš i Kristinom Mladenović.
Aleksandra i Katerina su bile u meču sve do taj-brejka prvog seta koji su Nina i Viktorija dobile >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bez izgubljenog poena. Potom su lako slomile otpor protivnica u drugom setu i plasirale se u osminu finala.

Stojanovićeva i Golubićeva su krenule fantastično, ekspresno su povele sa 5:0, Krunićeva i Bondarenko se nisu predavale, osvajaju pet šest vezanih gemova i preokreću rezultat. Ipak set je rešen u taj brejku, jer su Nina i Viktorija nivim brejkom izborile taj-brejk, koji dobijaju sa 7:0.
U drugom setu dubl Stojanović - Golubić je nastavio u istom ritmu. Uz dva brejka dolaze do prednosti od 5:1, a potom rutinski privode set i meč kraju, za konačnih 6:2 u drugom setu.
Nina i Viktorija u osmini finala imaće teži posao, protivnice su im peti nosioci turnira ,Timea Baboš iz Mađarske i Francuskinja Kristina Mladenović, koje su savladale španski dubl Laru Arubarene i Aranču Para Santonju sa 2:1 (3:6, 6:3, 6:4).

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.