Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 10:18

Niksi jure Majka Džejmsa

Američki strelac mogao bi uskoro da dobije novi klub

Majk Džejms nalazi se nadomak transfera u Njujork Nikse, javlja tamošnji list Njujork Post.

Američki plejmejker van je takmičarskog stroja već nekoliko sedmica, a trener moskovskog CSKA Dimitris Itudis nedavno je potvrdio da je najbolji strelac ekipe "završio sa klubom". Nedugo posle te izjave Džejms je otputovao nazad u Sjedinjene Američke Države, što je ubrzo potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i njegov agent, a celu situaciju želi da iskoristi uprava Njujorka.

Džejms takođe želi da ispita NBA vode u narednom periodu i navodno mu je cilj da već u ovoj sezoni pronađe angažman i sebi obezbedi budućnost u najjačoj ligi sveta. Šansa bi mogla da dođe i brže nego što se očekuje pošto je Njujork spreman da pruži šansu šuteru rodom iz Oregona.

22.30: (3,70) LA Lejkers (14,0) Juta (1,35)

Niksi imaju slobodnu poziciju u spoljnoj liniji pošto je istekao ugovor Džonu Hensonu, a konačnu odluku franšize iz Velike jabuke mogla bi da ubrza i ubacivanje Aleka Burksa u preventivni zdravstveni protokol.

Džejms je, podsetimo, prošlog leta potpisao novi ugovor s CSKA do juna 2023. godine, ali je od tada već nekoliko puta bio izostavljen iz tima, što zbog kršenja klupskih pravilnika, što zbog smrtnih slučajeva u porodici. Itudisove reči da će do kraja sezone ići sa “igračima spremnim da pruže maksimum za dres CSKA“ bio je jasan znak da je Džejmsova epizoda u Moskvi završena.

CSKA je sada spreman da pusti Džejmsa uz propisano obeštećenje po NBA uslovima. Džejms je ove sezone beležio 19,3 poena i 4,7 asistencija na 27 utakmica u Evroligi. U NBA ligi već ima iskustvo igranja u Finiksu gde je tokom sezone 2017/18 imao prosek od 10,7 poena.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.