Nikolino prisustvo je veliki plus, Dončiću sam rekao da uspori malo

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 19:57

"Nikolino prisustvo je veliki plus, Dončiću sam rekao da uspori malo"

Košarkaš Crne Gore Dino Radončić govorio je o atmosferi u timu pred Mundobasket.

Crnogorci će na SP igrati sa Nikolom Vučevićem, košarkašem Čikaga, a Radončić ističe da je njegovo prisustvo ogromna dobit za reprezentaciju,

"Ekipa mi djeluje bolje nego ikada. Atmosfera je standardno sjajna, a Vučko (Nikola Vučević prim.aut) je došao posle puno godina i odlično se uklopio. Njegovo prisustvo nam je veliki plus. Igrali smo protiv dva favorita za medalju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokazali smo i ljudima i nama koliko možemo. Bilo je nekih grešaka, dosta stvari možemo da popravimo, a za to će nam dobro poslužiti turnir u Gruziji, koji igramo tokom vikenda", rekao je Radončić za Vijesti.

Crna Gora je u pripremnom meču izgubila od Slovenije, koju je predvodio Luka Dončić sa tripl-dablom. Radončić je svojevremeno bio saigrač sa Dončićem u madridskom Realu, pa se osvrnuo kako je igrati protiv jednog od najboljih košarkaša današnjice.

"Bilo mi je neobično i čudno, jer smo prvi put posle dugo godina, kada smo bili baš mali, igrali jedan protiv drugog. Svestan sam, ipak, da na terenu nema drugarstva, bio mi je kao svaki drugi suparnik kada je meč počeo. Istina, nekoliko puta smo proćaskali kad je počeo da pogađa sa 10-11 metara, rekao sam mu da uspori malo. Bilo je fino igrati protiv Luke, nadam se da ćemo se opet sresti", rekao je Radončić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.