Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021, 19:59

Nikolić pred finale: Da već na startu napravimo brejk

"Neće biti lako, ali svi verujemo da možemo to da ostvarimo", kaže košarkaš Budućnosti

Prvi meč u finalu često može da bude ključan, pa upravo o tome i razmišljaju košarkaški Budućnosti pred početak finala ABA lige.

Crvena zvezda u nedelju od 18 časova i 30 minuta dočekuju Plave, a krilni centar Budućnosti, Danilo Nikolić, priželjkuje da će njegov sastav uspeti da dobije prvu utakmicu. U njoj vidi ključ.

"Želimo već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da na startu napravimo brejk", poručio je Danilo Nikolić, a onda i dodaje:

"Neće biti lako, ali svi verujemo da možemo to da ostvarimo".

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Budućnost je ove sezone bila uspešnija u međusobnim susretima, ali Nikolić ističe da će sada uslovi biti drugačiji jer je Zvezda ranije bila opterećena utakmicama u Evroligi. A, sada nije.

"To što smo ih pobedili oba puta ne znači ništa. Ovo je nova serija. Oni su imali i mečeve Evrolige tokom regularnog dela sezone, biće i agresivniji i bolji, a da su spremni pokazali su i protiv Igokee u polufinalu", rekao je Nikolić.

Zvezda će biti domaćin na prve dve utakmice koje se igraju u nedelju i u utorak, a kasnije se serija seli u Podgoricu. Treći duel je na programu 22. maja, a četvrti i peti po potrebi 24. i 28. maja.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.