Nikolić ima sve manje dilema

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2011, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ima sve manje dilema

Zasijalo je sunce i u Aja Napi. Prolećni plus bio je signal igračima Rada da se razmile gradskim plažama i iskoriste predah.
Nije, ipak, trener Marko Nikolić odlučio da posle drugog dana izabranicima dozvoli opuštanje. „Poštedu“ je dobilo 13 igrača, koji su izneli teret meča sa Tatranom.

Umesto na terenu, obreli su se u sali za sastanke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << video analiza postaje sastavni metod rada stručnog tima superligaša sa Banjice. Za taj posao zadužen je Vladimir Radenković, prvi saradnik Marka Nikolića u stručnom štabu Rada.
Ostali su, u to vreme, odradili žestok trening na terenu broj sedam iznad poznatog kiparskog letovališta.
Pažljivim pratiocima za oko je zapao spisak kandidata za meč sa Tatranom. Trener Nikolić, po oprobanom receptu, na kiparskim proverama kristališe najboljih 11 već od prvog meča.
Sudeći prema susretu, sa Slovacima, premijerni prolećni susret na Banovom brdu, sa Čukarički Stankomom, ne bi trebalo da donese velike promene u timu. Novi starteri mogli bi da budu Milan Mitrović i Marko Stanojević, sva ostala lica dobro su poznata iz jesenjih okršaja.
Još je rano za predviđanja. Prelazni rok je u toku, u zemljama istočne Evrope traje do marta i moguće su promene u sastavu – zagonetan je trener Marko Nikolić.
I dalje je aktuelan odlazak štopera Marka Ranđelovića. Njegova zamena, u slučaju odlaska, biće Milan Mitrović. Marko Stanojević prvi je pik da nadomesti odlazak Miloša Dimitrijevića. Ako ode Aleksandar Todorovski, za poziciju desnog beka konkurisaće Aleksandar Kosorić i povratnik Nemanja Obradović. Šansu vreba i talentovani Aleksandar Pantić.
Brazilac Suareš pod prismotrom
U prvim danima naredne nedelje biće poznat status Alisona Suareša, Brazilca na proveri u Radu.
Napadač je pod posebnom prismotrom, na treninzima i utakmicama, pa će konačnu ocenu doneti stručni tim beogradskog superligaša.
Tobol zagrizao za Jovančića
Kazahstanski Tobol rešen je da angažuje Vladimira Jovančića, napadača Rada.
Ravil Sabitov, šef struke šampiona bivše sovjetske republike ponovo je dobio negativan odgovor poslenika superligaša sa Banjice. Građevinari od Jovančića očekuju da na proleće bude jedan od aduta u napadu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.