Nikolić dobio prvo pojačanje: Drinčić u Partizanu!

Izvor: Blic, 20.Dec.2013, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić dobio prvo pojačanje: Drinčić u Partizanu!

Prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku i novog trenera Marka Nikolića je povratnik u Humsku Nikola Drinčić.

Nekadašnji član srpskog prvaka i crnogorski reprezentativac došao je kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa ruskim Krasnodarom.

Drinčić ima 29 godina, igra u centralnom delu sredine terena, navodno je bio na meti i Crvene zvezde, ali se odlučio za crno-belu stranu Topčiderskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brda.

Novo pojačanje Partizana, za koji je odigrao četiri utakmice od 2004. do 2006. godine, predstavljen je Humskoj i rekao je da je došao po trofeje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolić dobio prvo pojačanje: Drinčić u Partizanu!

Izvor: Dzungla.org, 20.Dec.2013

Prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku i novog trenera Marka Nikolića je povratnik u Humsku Nikola Drinčić.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.