Nikolić bez odgovora Mojsiloviću: Meni su kolege svetinja, ne komentarišem druge klubove

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2014, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić bez odgovora Mojsiloviću: Meni su kolege svetinja, ne komentarišem druge klubove

Oštre reči i prozivke Radovog trenera Stevana Mojsilovića na njegov račun posle meča sa Crvenom zvezdom, Partizanov starteg Marko Nikolić nije želeo da komenatriše. „Za mene u fudbalu postoje dve svetinje. To su kolege i igrači. Nemam nikakav komentar na Mojsilovićevu izjavu i zaista ne bih dalje širio tu priču“, rekao je Marko Nikoli...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Meni su kolege svetinja, ne komentarišem druge klubove!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2014

Trener Partizana nije želeo da se upušta u dalju polemiku sa strategom Rada koji ga je isprozivao na konferenciji za medije posle meča sa Crvenom zvezdom...Marko Nikolić..Oštre reči i prozivke Radovog trenera Stevana Mojsilovića na njegov račun posle meča sa Crvenom zvezdom, Partizanov starteg...

Nastavak na Vesti-online.com...

Trener Partizana odgovorio Mojsiloviću: ''Kolege i igrači su za mene svetinja''

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2014

Posle dva dana pauze, fudbaleri Partizana nastavili su sa treninzima pred narednu utakmicu protiv Voždovca u Humskoj. Trener Marko Nikolić razgovarao sa novinarima o aktuelnim temama, ali nije želeo da se preterano bavi uvredama koje je na njegov račun izrekao trener Rada Stevan Mojsilović.

Nastavak na Sportske.net...

Kolege su svetinja

Izvor: Danas, 07.Maj.2014, 00:19

Partizanov trener Marko Nikolić nije iskoristio pravo da uzvrati nizak udarac Stevanu Mojsiloviću, s klupe Rada, i nastavi medijsko prepucavanje, započeto uoči utakmice “građevinara” s Crvenom zvezdom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.