Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 19:01

Nikolić bez Smolova do kraja jeseni

Napadač Lokomotive na operaciji

Korona i povrede su žestoko istanjile sastav Lokomotive za duel sa Salcburgom u Ligi šampiona, ali i za nastavak prvenstvene trke.

Neki od tih igrača će se brzo staviti ponovo na raspolaganje treneru Marku Nikoliću, ali Fjodor Smolov neće pre januara. Napadač Lokomotive otputovao je za Rim, gde će biti podvrgnut operaciji ključne kosti.

Navodno, nije u pitanju povreda koju je Smolov zadobio na poslednjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmici, već je problem od ranije, koji nije više mogao da čeka, niti da se ruski fudbaler s njim nosi. Ali, kako je na minulom meču protiv Ahmata dobio udarac u nogu, zbog kojeg svakako ne bi mogao da igra protiv Salcburga, odlučeno je da Smolov zaleči i drugi problem koji ga muči.

Prema procenama, za Fjodora je jesenja polusezona završena i on će se na raspolaganje treneru staviti na početku zimskih priprema. Ako uopšte tada bude u Lokomotivi, pošto se u poslednjih mesec dana pisalo u ruskim medijima da uprava kluba planira da ga u januaru stavi na transfer listu.

Odigrao je Smolov ove sezone 16 utakmica za Lokomotivu i postigao je tri gola.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.