Nikolić: Šerif najlakši protivnik, šanse su pola-pola

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Avg.2013, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Šerif najlakši protivnik, šanse su pola-pola

Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je agenciji Beta da je njegova ekipa na današnjem žrebu izvukla najlakšeg protivnika od mogućih u baražu za Ligu Evropa, ali da oba tima imaju pođednake šanse za plasman:
(FOTO: M. Rašić)
Mi smo ostvarili veliki uspeh samom pobedom i eliminacijom Bursaspora. Sada smo dobili objektivno najlakšeg protivnika od ovih pet koje smo mogli da izvučemo, ali opet su šanse pola–pola.
Šerif je sa ukupnih 4:0 eliminisan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << od Dinama iz Zagreba u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Neophodno je da zadržimo mir i skormnost, pošto imamo prvo utakmicu sa Donjim Sremom i Voždovcem u Super ligi i samo tako možemo da probamo da plasmanom u grupnu fazu Lige Evropa napravimo istorijski rezultat za klub – kazao je Nikolić.
On je naveo da dobro poznaje moldavsku ekipu:
Sticajem okolnosti poznajem Šerif dosta dobro, gledao sam ih i protiv Dinama iz Zagreba nedavno u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Jako su dobar i kvalitetan tim. Moj nekadašnji igrač iz Rada Marko Stanojević im je kapiten, tu je i Kadu, kao i Marselo iz Banata.
Nikolić je rekao da njegovi fudbaleri moraju da poštuju Šerif koliko su poštovali i Bursu u prošloj rundi:
Dobri su, kvalitetni, redovni su učesnici kvalifikacija za Ligu šampiona, povremeno su i u grupnoj fazi Lige Evropa. Moraćemo da ih poštujemo ništa manje nego što smo Bursu i iz normalnog pristupa imaćemo svoju šansu.
Vojvodina će u prvoj utakmici dočekati Šerif 22. avgusta, dok će se revanš igrati nedelju dana kasnije u Tiraspolju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nikolić: Šerif je objektivno najlakši protivnik

Izvor: NaDlanu.com, 10.Avg.2013, 10:39

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa na žrebu izvukla najlakšeg protivnika od mogućih u baražu za Ligu Evropa, ali da oba tima imaju pođednake šanse za plasman... "Mi smo ostvarili veliki uspeh samom pobedom i eliminacijom Bursaspora. Sada smo dobili objektivno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.