Nikolić: Posle zasluženog odmora napadamo prvo mesto

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2013, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Posle zasluženog odmora napadamo prvo mesto

Trener novosadske Vojvodine Marko Nikolić rekao je posle pobede nad beogradskim Radom u osmom kolu Super lige Srbije da njegov tim ide na zasluženi odmor posle kojeg će napasti prvo mesto.
– Nisam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, igrali smo bezidejno i konfuzno. U celom drugom poluvremenu smo dominirali, bili bolji i zasluženo pobedili. Ovo nam je 17. utakmica od početka sezone, mnogi timovi neće odigrati toliko utakmica do kraja prvog dela prvenstva. Idemo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zasluženi odmor, a onda napadamo prvo mesto – rekao je Nikolić.
Trener Rada Nebojša Milošević rekao je da je Vojvodina najkvalitetniji tim u ligi i prvi favorit za osvajanje titule.
– Generalno gledano nismo nadigrani, ne zameram ništa mojim fudbalerima. Vojvodina ima najkvalitetniju ekipu u ligi, i igrački i trenerski i prvi je favorit za osvajanje titule. Ona nikad nije bila bliža borbi za titulu. Čestitam Vojvodini i mom prijatelju Nikoliću na pobedi – rekao je Milošević.
Vojvodina je ranije danas na Vračaru pobedila Rad sa 2:1. Golove za Novosađane postigli su Enver Alivodić u 10. i Nebojša Kosović u 73. minutu.
Jedini gol za Građevinare dao je Uroš Vitas u 12. minutu.
Vojvodina se nalazi na drugom mestu prvenstva Srbije sa 16 poena, a Rad je na poslednjem sa samo četri osvojena boda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Posle zasluženog odmora Voša napada prvo mesto

Izvor: Blic, 07.Okt.2013, 13:29

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je posle pobede nad Radom u osmom kolu Superlige da njegov tim ide na zasluženi odmor posle kog će napasti prvo mesto. >.."Nisam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, igrali smo bezidejno i konfuzno. U celom drugom poluvremenu smo dominirali, bili bolji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.