Nikolić: Ovo je naš maksimum

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ovo je naš maksimum

Trener Radničkog Miroslav Nikolić rekao je da su se njegovi izabranici borili koliko su mogli u porazu od Nilan Bizonsa sa 75:73 u sedmom kolu Evrokupa.

Kragujevčani su tim porazom zakomplikovali svoju situaciju, pošto bi pobedom obezbedili plasman u narednu fazu.

Zapravo smo počeli da igramo tek u drugom poluvremenu. Borili smo za pobedu koliko smo mogli. Ovo je bio naš maksimum u okolnostima koje su nas pratile na parketu u Finskoj. Do pobede je došla ekipa koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je imala bolje raspoložene strelce. Nismo uspeli da ih savladamo i drugi put, malo je nedostajalo, ali smo sačuvali bolji skor sa Fincima. Čestitam Bizonsima“, rekao je Nikolić.

Radničkom nije pomogla ni izvanredna partija Muftaua Jarua, koji je imao 27 poena i 18 skokova, odnosno indeks korisnosti 43.

Tokom prvog dela utakmice nismo sprovodili u delo plan sa kojim smo doputovali. To nas je koštalo poraza, iako smo se popravili u nastavku“, naglasio je Jaru.

Narednu priliku da obezbede plasman u narednu fazonu košarkaši Radničkog imaju sledeće srede kada gostuju Spartaku u Sankt Peterburgu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.