Nikolić: Nagrada najbolja pozivnica za naredni BGD maraton

Izvor: RTS, 10.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nagrada najbolja pozivnica za naredni BGD maraton

Direktor "Beogradskog maratona" Dejan Nikolić istakao da je nagrada koja je dobijena u Atini najbolja moguća pozivnica i dodatni motiv da naredna trka u glavnom gradu Srbije bude još bolja. Na maratonskoj trci koja se danas održava u Atini učestvovaće i ministar finansjia Sinisa Mali i ministar za rad, zaposljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.
"Ovo je izvanredna pozivnica za naredni, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 32. Beogradski maraton, priznanje za sve iz ekipe maratona, ali i ljude iz grada Beograda koji su nam i do sada pomagali da dođemo do ostvarenja ovakvih ciljeva", rekao je Nikolić Tanjugu u Atini.

On je dodao da je priznanje koje je dobijeno najveće u maratonskom svetu, a posebna je čast dobiti ga u glavnom gradu Grčke.
"Atina je mesto rođenja maratona, Filipides je bio prvi maratonac, a ovde je i autentični maraton. Očigledno da su ljudi iz AIMS-a pratili naš rad u poslednjih nekoliko desetina godina, a da smo posebno mnogo toga uradili 2018. godine", ocenio je Nikolić.
Najznačajnije priznanje u oblasti maratona i uličnih trka, "AIMS Social Avard", uručeno je sinoć "Beogradskom maratonu" na Gala svečanosti u Atini.
Kako je navedeno u obrazloženju, ovom nagradom odato je veliko priznanje "Beogradskom maratonu" za rad s takmičarima sa invaliditetom, ali i za sve ostale društvene inicijative.

U Atini se danas održava maratonska trka na kojoj će učestvovati ministar finansija Sinisa Mali i ministar za rad, zaposljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sa željom, kako poručuju, da na najbolji način promovušu Srbiju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đorđević i Drljača: Dobra saradnja Srbije i BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2018

Srpski ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević ocenio je danas da je saradnja Srbije i Bosne i Hercegovine na zadovoljavajućem nivou, ali da postoji prostor za njeno dalje unapređenje u različitim oblastima...Kako je navedeno u saopštenju iz njegovog ministarstva,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.