Nikolić: Borili smo se, momci igrali najbolje što mogu!

Izvor: Press, 28.Avg.2014, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Borili smo se, momci igrali najbolje što mogu!

Crno-beli su sa 2:1 u Bakuu, nakon 3:2 u Beogradu, izborili novu jesen u Evropi, osmi put u poslednjih deset sezona.
"Četiri pobede u šest utakmica u Evropi je lep rezultat. Momci su igrali najbolje što mogu, prvi su u prvenstvu, nikakav medijski spin to ne može da promeni. Činjenica su rezultati, da smo prvi", rekao je Nikolić.

 
Partizan se namučio i u Azerbejdžanu, ali je na vreme poveo, odoleo naletu rivala nakon izjednačenja, te u finišu potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pobedu.

"Borili smo se, igrali pametno, priveli poluvrme kraju. Primili smo gol iz gužve, ali smo ulaskom Saše Ilića ponovo dobili punu kontrolu. Imali smo i ranije prilike da damo drugi gol, na kraju smo ga davali dugo. Čestitam momcima, bili su pravi", istakao je Nikolić.

Crno-belima nije bilo nimalo prijatno u Bakuu u prethodna dva dana, prvo im je kamenovan autobus, a na poluvremenu igrači nisu dobili vodu da se osveže.

"Sve što se dešavalo bio je motiv vise za nas. Ja sam se zahvalio ljudima iz kluba,sportski su čestitali posle utakmice. Bili su fer i korektni", zaključio je trener Partizana.

Žreb grupa Lige Evrope je u petak u podne u Monaku, a Partizan će najverovatnije biti u trećem šeširu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stamenković: Dobro je što će Srbija imati predstavnika u LE

Izvor: Press, 28.Avg.2014

Crno-beli su sa dve pobede nad predstavnikom Azerbejdžana izborili osmi put u poslednjih deset sezona jesen u Evropi.. .  . "Dobro je što će Srbija imati predstavnika u LE. Čestitam Partizanu i želim mu svu sreću. ", rekao je Stamenković.. Stamenkovića je u Bakuu oba puta savladao Petar...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.