Nikola Žigić u Arsenalu!?

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Žigić u Arsenalu!?

- Venger me je pozvao u popodnevnim satima utorka i istakao želju da angažuje Nikolu Žigića - izjavio je menadžer napadača, Milan Ćalasan za "Sport"

Kraj prelaznog roka mogao bi da donese senzacionalan transfer. Naime, menadžer Arsenal, Arsen Venger želi da dovede na “Emirejts”, Nikolu Žigića, jer je u velikom problemu sa manjkom napadača, posle povrede Olivije Žirua.

To je u razgovoru za “Sport” potvrdio, menadžer visokog napadača, Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ćalasan.

Foto: Profimedia

- Venger me je pozvao u popodnevnim satima utorka i istakao želju da angažuje Nikolu Žigića. Ponuđen mu je ugovor do kraja godine, uz opciju da se produži do kraja 2015. godine. Videćemo, o svemu Nikola odlučuje. Za sada nema konkretnih ponuda sa Ostrva, a Nikolu žele timovi iz Švajcarske i Turske, što znači da će izabrati njih, ukoliko ne bude ništa od transfera u Arsenal – rekao je Ćalasan.

(Telegraf.rs/Sport)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.