Nikola Žigić se vraća u Španiju, Malaga bacila udicu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Maj.2011, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Žigić se vraća u Španiju, Malaga bacila udicu

Birmingem je ispao u Čempionšip i po svemu sudeći neće praviti probleme srpskom reprezentativcu Nikoli Žigiću u izboru nove sredine.

Kako, navodi engleski San, iako su njegov transfer iz Valensije platili šest miliona evra pre godinu dana, najverovatnije će uspeti da taj novac povrate od njegovog sledećeg transfera.
Za Žigića je zainteresovana Malaga, kao i nemački bundesligaši Nirnberg i Hanover, ali izvor Sana tvrdi da bi centarfor najviše voleo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se vrati u Španiju odakle je i stigao na Ostrvo.
Takođe, kako se navodi, jedan od razloga zbog čega Birmingem želi da proda Srbina je i njegova sklonost povredama, zbog kojih je propustio poslednjih šest nedelja sezone u Premijer ligi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.