Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2021, 09:29

Nikola Rosić povukao prvi potez: Zvezda dobila novog trenera

Igor Žakić jubilarni 25. trener muške sekcije odbojkaškog kluba

Nikola Rosić nedavno je postao generalni direktor Odbojkaškog kluba Crvena zvezda i nije se dugo čekalo na povlačenje prvog poteza. Rezovi su bili neophodni posle dve loše sezone, krenulo se od trenerske pozicije.

Igor Žakić postavljen je za novog trenera Crvene zvezde. Asistent selektora reprezentacije Srbije i dugogodišnji trener subotičkog Spartaka je na klupi crveno-belih zamenio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tomislava Kukanjca.

Žakić je tokom prethodnih sedam godina bio prvi trener Spartaka, tim je uveo iz druge u prvu ligu, u kojoj je takođe ostvarivao zapažene rezultate. Vodio je Žakić Subotičane do dva polufinala Superlige Srbije, a jednom je sa Spartakom igrao i u polufinalu Kupa Srbije.

17.00: (2.55) Vuljagmeni (6.50) OSC (1.85)

Kao asistent Slobodana Kovača je sa nacionalnom selekcijom Srbije osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Parizu 2019. godine.

„Lepo je ući u trofejnu salu Crvene zvezde, lep osećaj. Crvena zvezda je velika institucija, veliko breme, drago mi je da smo ostvarili saradnju. Nadam se da ću u godinama koje dolaze rezultatima opravdati poverenje i ispuniti očekivanja koja su postavljena ispred mene. Želimo da postavimo klub na “zdrave noge”, da budemo konkurentni i uđemo u borbu za titule. Verujem u uspešnu saradnju“, rekao je Igor Žakić.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.