Nikola Peković mora na operaciju

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2012, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Peković mora na operaciju

Centar Minesota Timbervulvsa Nikola Peković, prema procenama lekara, mora na operaciju skočnog zgloba!

Posle povrede skočnog zgloba, koja je na prvi pogled izgledala bezezleno, lekari su ustanovili da kost u članku može najbolje da se rehabilituje hiruškim zahvatom, prenose američki mediji, iako im Peković u nedelju pre meča sa Denverom nije spomenuo tu opciju.

"Zaista ne mogu da zanemarim ovakvo stanje kosti i da se tako upustim u narednu sezonu. U narednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nekoliko dana odlučiću šta ću da radim", rekao je Nikola Peković novinarima u "Target centru“ i dodao da njegova leva zdrava noga podnosi teret povređene desne, jer se na nju više oslanja.

Nekadašnji centar Partizana i Panatinaikosa propustio je već tri utakmice u NBA ligi, a prema procenama sa terena će biti odsutan i protiv Memfisa i Šarlota. Igrač se nada da će se vratiti u ekipu već narednog petka protiv Bostona, ali konačna odluka još nije donešena.

Nikola je, pre povrede, imao sjajan učinak u dresu Minesote. Prosečno je upisivao 13.5 poena i 7.4 skoka po meču.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Peković mora na operaciju?

Izvor: B92, 26.Mar.2012

Košarkaš Mintesote Nikola Peković najverovatnije će morati na operaciju zbog povrede desnog skočnog zgloba...Crnogorski reprezentativac je propustio četiri od poslednjih pet utakmica Timbervulvsa, a neće igrati ni na naredne dve protiv Memfisa i Šarlota..."Pokušaću da se odmorim, potom vratim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.