Nikola Peković imao srčani udar, sada se oseća dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 13:45

Nikola Peković imao srčani udar, sada se oseća dobro

Predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore dobio terapiju i živi normalno.

Bivši košarkaš i predsednik KK Partizan Nikola Peković imao je blaži srčani udar pre dva meseca, a sada se oseća dobro.

Za ovu vest se saznalo tek sada, iako je Peković nekoliko dana proveo na Institutu za kardiovaskularne bolesti ,,Dedinje", piše Republika.

Predsedniku Košarkaškog saveza Crne Gore urađena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su dodatna ispitivanja, a dobio je i određenu terapiju.

- Nikola je pre mesec i po, dva osetio određene srčane smetnje, zbog čega se i javio u bolnicu. Tada mu je konstatovano, kako su rekli, da je imao blažu varijantu srčanog udara. To je ujedno i bio razlog zbog čega je nekoliko dana proveo u bolnici, gde su mu urađena sva dodatna ispitivanja. Nikola se nakon svega oseća dobro, dobio je određenu terapiju i sada živi potpuno normalno. Evidentno je i da se u poslednje vreme malo više ugojio, tako da je sve to zajedno doprinelo tome da ima srčane smetnje. Svakako je najbitnije da je on sada dobro - navodi izvor Republike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.