Nikola Jović sa klupe gledao poraz Majamija VIDEO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 23:36

Nikola Jović sa klupe gledao poraz Majamija VIDEO

Košarkaši Majamija poraženi su na svom terenu od Bostona (110:106), a čitav meč na klupi Hita proveo je Nikola Jović.

Trener Majamija Erik Spolstra nije želeo na ovom susretu da ukaže šansu srpskom košarkašu, koji je u prethodnih nekoliko duela dobijao tek po nekoliko minuta na parketu.

Seltikse je do trijumfa predvodio Džejson Tejtum sa 26 poena, 10 skokova i devet asistencija, baš kao i Kristaps Porzingis sa 25 poena i devet skokova.

Džejlen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Braun je dodao 20, uz devet skokova, dok je Džru Holidej ubacio 15, uz šest asistencija.

U redovima Majamija istakli su se Bem Adebajo sa 22 poena i 13 skokova, Tajler Hiro je postigao 24 poena, Kejleb Martin 15, uz osam skokova, a Dankan Robinson takođe 15.

Seltiksi su manje-više kontrolisali susret, imali dvocifrenu prednost, ali tako da je Majami u više navrata spuštao razliku.

Najviše što su prišli bilo je -2 u samoj završnici susreta, ali je Boston serijom 4:0 odbio nalet i naposletku slavio.

Boston je lider Istoka sa skorom 40-12, dok je Majami osmi sa učinkom 28-24.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.