Izvor: B92, 11.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Jestratijević u C.Zvezdi

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavlja sa dovodjenjem pojačanja pred početak nove takmičarske sezone, ovog puta na centarskoj poziciji.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba, jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Nikola Jestratijević.

Jestratijević je rodjen 1976 godine, visok je 212 cm, a karijeru je počeo upravo u crveno - belom dresu. Posle nekoliko sezona u Zvezdi, Jestratijević je još igrao za FMP, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kinder iz Bolonje sa kojim je osvojio Evroligu, Budućnost i grčki AEK. Prošlog leta igrao je Letnju ligu za LA Kliperse, ali nije uspeo da nadje angažman u NBA ligi.

Prilikom potpisivanja ugovora Nikola je izjavio da "je srećan što se vratio na Mali Kalemegdan i što mu se pruža mogućnost da ponovo nastupa u crveno - belom dresu".

Nikola Jestratijević nosiće dres sa brojem 19, saopšteno iz Crvene zvezde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.