Nikola Grbić nije više selektor Srbije

Izvor: RTS, 16.Avg.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Grbić nije više selektor Srbije

Legendarni odbojkaš Nikola Grbić i Odbojkaški savez Srbije prekinuli saradnju.
Odbojkaški savez Srbije i Nikola Grbić, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zajedno su odlučili da prekinu saradnju.

"U duhu maksimalnog poštovanja, koje je uvek odlikovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << OSS i Nikolu Grbića, doneta je odluka u skladu sa najvišim interesima nacionalne selekcije. Odbojkaški savez Srbije će javnost blagovremeno obavestiti o novom prvom treneru seniora Srbije", navodi se na sajtu Odbojkaškog saveza Srbije.
Grbić je na klupi Srbije od 2015. godine, a poslednji put je vodio ekipu na turniru u Bariju, gde "orlovi" nisu uspeli da izbore plasman za Olimpijske igre.
Odbojkaški savez je najavio da će "blagovremeno obavestiti javnost o novom treneru seniora Srbije".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Grbić više nije selektor srpskih odbojkaša!

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019

Odbojkaška reprezentacija Srbije ostala je bez sleketora. Nikola Grbić je napustio klupu “orlova” posle neuspeha u kvalifikacijama za Olimpijske igre naredne godine u Tokiju.. U ponoć igraju Argentinos juniors – Banfild, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.35.. – Odbojkaški...

Nastavak na 011vodič.com...

OSS DONEO ODLUKU: Grbić više nije selektor Srbije

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019

U duhu maksimalnog poštovanja, koje je uvek odlikovalo obe strane, doneta je odluka u skladu sa najvišim interesima selekcije - navodi se u saopštenju Kao što se i najavljivalo. Nikola Grbić više nije selektor seniorske odbojkaške reprezentacije Srbije. Potvrda je stigla...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.