Nikola Đurđić u Nemačkoj

Izvor: Mondo, 13.Dec.2012, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Đurđić u Nemačkoj

Sjajni napadač potpisao je ugovor sa bundesligašem Grojter Firtom. Nikola je do sada nastupao za Helsinborg gde je bio na pozajmici iz norveškog Haugesunda.

Dve strane obavezale su se na saradnju do leta 2016. godine, a nemački tim će norveškom Haugesundu na ime obeštećenja uplatiti preko milion evra.

"Dolazim u odličnu sredinu. Dobio sam fantastične uslove, koje jednostavno nisam mogao da odbijem. Bio sam prvi pik trenera Buskensa, što može samo da znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ću imati veliku minutažu i puno poverenje. Upoznao sam ljude iz Grojter Firta i mogu samo da kažem da ću biti u dobrim rukama", kaže Nikola Đurđić.

Grojter je trenutno poslednjeplasirani tim Bundeslige, ali nikako nije bez velikih sportskih ambicija.

"Iako dolazim u klub koji se trenutno nalazi na dnu tabele, veoma dobro znam šta radim i ubeđen sam da je ovo najbolji potez za mene. Dolazak u Bundesligu je za mene ostvarenje sna", tvrdi Đurđić.

Srpski centarfor će se novim saigračima priključiti 2. januara, a u dresu Grojter Firta sa brojem 44 debitovaće 19. januara na Alianc Areni protiv minhenskog Bajerna.

Dvedesetšestogodišnji Đurđić je fudbalsku karijeru počeo u pirotskom Radničkom, bio je zatim u Voždovcu da bi se kasnije preselio u Norvešku. U Helsinborgu je za nešto više od tri meseca postigao čak 14 golova.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.