Nikola Đurđić debitovao u Bundesligi

Izvor: Blic, 27.Jan.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Đurđić debitovao u Bundesligi

Fudbaleri Grojter Firta poraženi su na svom terenu od Majnca sa 3-0 u u meču 19. kola Bundeslige, a utakmicu je obeležio i debi Nikole Đurđića u dresu domaće ekipe u šampionatu Nemačke.

Pošto se vraća u formu posle pauze zbog prehlade, srpski fudbaler je utakmicu počeo na klupi, a u igru je ušao na poluvremenu, koje je prethodno završeno bez golova.

Već u osmom minutu nastavka, gosti su poveli pogotkom Adama Salaja, da bi prednost duplirao Junus Mali u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 65. minutu. Mađarski napadač je postigao svoj drugi gol, za konačnih 3-0 šest minuta pre kraja.

Iako su gosti možda loptu možda imali nešto više u svom posedu, po broju prilika ekipe su bile izjednačene. Đurđić je bio najopasniji igrač domaćeg tima i golmana gostiju Vetkla je ugrozio u tri navrata, više od bilo kog svog saigrača.

Novi reprezentativac Srbije je za 45 minuta dobio ukupno osam duela, ostavivši solidan utisak.

Grojter Firt je tako ostao zakucan za dno Bundeslige sa samo devet osvojenih poena posle 19 odigranih utakmica.

Pretposlednjih Hofenhajm je takođe poražen, tako da ekipa srpskog napadača i dalje zaostaje četiri poena za njima, a čak 12 za bezbednom zonom.

U narednom kolu, Grojter Firt gostuje Šalkeu.

Povezane vesti: Đurđić zbog prehlade propušta meč sa Bajernom Đurđić ponovo strelac za Firt, trener smatra da je "dar od Boga"! Đurđić potpisao za Grojter Firt, debituje u januaru protiv Bajerna!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đuđić debitovao, Grojter Firt izgubio

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2013

Fudbaleri Grojter Firta poraženi su na svom terenu od Majnca sa 3:0 u u meču 19. kola Bundeslige, a utakmicu je obeležio i debi Nikole Đurđića u dresu domaće ekipe u šampionatu Nemačke...Odigrao poluvreme za Grojter Firt - Nikola Đurđić.. ..Fudbaleri Majnca pobedili su u gostima ekipu Grojter...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.