Niko u ligi nije 100 odsto spreman

Izvor: B92, 28.Maj.2020, 15:48

"Niko u ligi nije 100 odsto spreman"

Fudbaler Vojvodine Petar Bojić rekao je da nije realno da je bilo koja ekipa spremna 100 odsto.

Bojić je istakao da će u nastavku takmičenja u Superligi Srbije pobeđivati tim koji se bolje snađe.

Posle skoro dva i po meseca pauze, fudbalsko prvenstvo Srbije biće nastavljeno u petak utakmicama 27. kola Superlige.

Jedan od najzanimljivijih mečeva kola odigraće se na "Karađorđu", gde će Vojvodina dočekati Čukarički.

"Dobar posao smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uradili za vreme vanrednog stanja i u relativno dobrom stanju smo dočekali povratak u FC 'Vujadin Boškov' i rad sa loptom. Šef je tada podigao intenzitet rada, ali uprkos svemu tome, mislim da nije realno da bilo koja ekipa u ligi 100 odsto spremna dočeka nastavak sezone. Iz tog razloga, očekuju nas neizvesni mečevi, u kojima će uglavnom pobeđivati tim koji se bolje snađe na terenu", rekao je Bojić za sajt kluba.

Vojvodina je treća na tabeli domaćeg šampionata sa 55 bodova, dok je ekipa s Banovog brda peta sa 47.

Bojić je u januaru prošle godine stigao u Novi Sad upravo iz Čukaričkog gde je proveo pet godina. Kako je naveo, odlično poznaje taj tim, kao i klub u celini.



"To je sigurno najorganizovaniji klub u zemlji. Uvek ima dobru ekipu, a u poslednjih pet-šest godina, čak četiri puta je učestvovao u Evropi. Ima mnogo brzih i talentovanih igrača, pa će nam sigurno biti mnogo teško da dođemo do pobede. Ipak, na nama je da damo svoj maksimum i učinimo sve što možemo kako bismo došli do željenog rezultata"
.

Vojvodinu već u sredu očekuje četvrtfinale Kupa Srbije protiv još jednog Bojićevog bivšeg kluba, ekipe Mladosti.



"To je takođe jedan dobar i organizovan klub, koji po pravilu ima vrlo tvrdu i nezgodnu ekipu. Znaju da igraju na rezultat i zato nam sigurno neće biti lako protiv njih. Ne smatram da smo favoriti u tom meču, već bih pre rekao da su šanse 50:50, a pobediće onaj tom koji više bude želeo pobedu i uloži više napora da do nje dođe"
, rekao je Bojić.

Utakmica Vojvodina – Čukarički igra se u petak od 17.00 na "Karađorđu", bez prisustva navijača.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.