Nikad viđeno do sada: Od svih sudijskih budalaština ova ulazi među najveće! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2018, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad viđeno do sada: Od svih sudijskih budalaština ova ulazi među najveće! (VIDEO)

Arbitar udario nogom igrača Nanta, pa ga isključio

Svakakvih smo se sudijskih budalaština i smešnih odluka nagledali u svetu fudbala, ali ono što se večeras desilo na meču Nanta i Pari Sen Žermena ulazi u istoriju fudbala!

Francuski arbitar Toni Šapron se kandidovao za glupost godine, a tek je januar... On je u nadoknadi vremena, ni krvog, ni dužnog isključio Nantovog prvotimca Dijega Karlosa.

Tokom kontranada Pari Sen Žermena, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Karlos se vraćao u odbranu i trčao prema svom golu. Neoprezni sudija Šapron mu se ubacio u putanju, zapeo za njegovu nogu i pao. A tek ono što je potom uradio je za nevericu! Dok je ustajao sa trave, sudija Šapron je namerno nogom udario Karlosa?! I potom mu pokazao drugi žuti karton i isključenje! Ako disciplinci Lige 1 ne ukinu suspenziju Karlosu za sledeći meč, onda će to biti još veća sramota...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.