Nikad nismo bili bliži EP

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 10:42

"Nikad nismo bili bliži EP"

Gostujući na Prvoj srpskoj televiziji, potpredsednik FSS Branislav Nedimović pričao je o očekivanja za srpske klubove u evropskim takmičenjima ove sezone.

Šta Vi kao potpredsednik FSS očekujete od srpskih timova ove godine u evropskim takmičenjima, reklo bi se da ih imamo nikad više i da imamo sigurne učesnike u LŠ, LE i LK.

"Mi očekujemo da ćemo imati dosta učesnika u evropskim takmičenjima. Tu se sad pojavljuje mnogo pitanja, i to je dobro da se pojave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i neke nove sredine sa novim stadionima, posebno u Bačkoj Topoli, koje to mogao da očekuje pre pet godina" rekao je potpredsednik FSS.

Kakva je situacija sa izgradnjom novih stadiona u Srbiji, kada će oni biti u upotrebi

"Bila je naša komisija da stadion u Leskovcu dobije nacionalnu licencu. Kad sam im poslao sliku stadiona, pitali su me da li su to stadioni u Srbiji. Očekujem utakmicu reprezentacije u jednom od dva grada (Leskovac ili Loznica)".

Šta se dešava sa izgradnjom Nacionalnog stadiona

"Nacionalni stadion je naša realnost, kada se sve to završi možda bi mogli da organizujemo neko Evropsko prvenstvo do 21. godine pa možda i neki Superkup Evrope. Radiće se stadion u Kragujevcum renovirase i stadion u Novom Sadu. Na Zvezdinom i Partizanovom stadionu se stavlja hibridna trava, nećemo ništa zaostajati za Danskom i Austrijom. Pomoći ćemo Zvezdi sa ložom ipak igra LŠ. Što se tiče infrastrukturnog dela hvala predsedniku, hvala premijeki. Rezultati dolaze vremenom, budžeti se dižu, polako idemo i radimo. " uveren je Nedimović.

Kako ste zadovoljni igrama i rezultatima Piksijevih izabranika u kvalifikacijama za EP i hoćemo li biti na glavnoj smotri u Nemačkoj

"Da nam je neko rekao sedam bodova bili bismo zadovoljni. očeklivali smo tri boda u Bugarskoj, mi nikad nismo bili bliži Euru. Piksi je imao problčema sa tri špica, to nije lako kad igrate bez tih ljudi. Septembar je mesec istine za Srbiju, pa da idemo u Hamburg narednog leta",

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.