Nikad nije bilo teže proceniti: Evo ko je favorit kladionica za osvajanje Kupa Radivoja Koraća

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 13:12

Nikad nije bilo teže proceniti: Evo ko je favorit kladionica za osvajanje Kupa Radivoja Koraća

Veoma mala razlika u kvotama.

U Nišu se ove nedelje organizuje Kup Radivoja Koraća, pa su oči košarkaške javnosti uperene ka tom gradu i uveliko se raspreda o favoritima za trofej.

Naravno, najrealniji scenario u ovom momentu je da se u finalu pronađu Crvena zvezda i Partizan, dve trenutno najbolje ekipe u Srbiji. Ipak, lopta je okrugla, pa i preostalih šest timova traži svoju šansu.

U susret ovom događaju su se pojavile i kvote za potencijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osvajače.

Prema kladionicama favorit je Partizan sa kvotom od 1.85, a odmah za njima dolazi i Crvena zvezda na koju je kvota 2.05.

Potom slede Mega sa kvotom 20 i Borac sa 50. Trocifrene kvote su na FMP (100), Vojvodinu (200), Čačak 94 (500) i Hercegovac (999).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.