Nije zadovoljan kako igrači govore: Van Gal poslao đavole na časove engleskog

Izvor: Sportal.rs, 14.Sep.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije zadovoljan kako igrači govore: Van Gal poslao "đavole" na časove engleskog

Luj van Gal, menadžer Mančester junajteda, uveo je niz noviteta od kad je došao u klub. Holandski stručnjak želi da se igrači što bolje sporazumeju na engleskom jeziku, pa je od pojedinih igrača zahtevao da odu na privatne časove.

Van Gal je naredio Antoniu Valensiji da ode na časove engleskog jezika, bez obzira što fudbaler živi u Engleskoj već osam godina. Menadžer nije zadovoljan na koji način njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << fudbaleri govore, s obzirom da deo njih dolazi sa španskog govornog područja.

Anhel Di Maria i Markos Roho, koji su stigli u klub ovog leta, imaće časove zajedno jer veoma malo govore engliski. Dok se očekuje da će se Anderu Ereri i Davidu de Hei pridružiti Radamel Falkao, kako bi unapredili svoje znjanje. Valensija je tražio da časove ima sam.

Kako prenosi Dejli mejl, ironično je što za razliku od svojih prethodinka Fergusona i Mojesa, o tome kako fudbaleri pričaju englski jezik, više vodi računa jedan Holanđanin. Ovaj potez Van Gala sigurno će naići na odobravanje fanova, koje su zabrinuti jer smatraju da klub gubi tradicionalni identitet.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto: Beta/AP/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Roho i Blind debituju za "Đavole", "Tigar" ostaje na klupi

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2014

Poznata je startna postava Mančester Junajteda koju će Luj Van Gal suprostaviti Kvins Park Rendžersu na "Old Trafordu". Prema iemnima igrača vrlo je moguće da će delovati u formaciji 4-4-2.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.