Nije uspeo da upiše decu u školu: Nemanja Matić se izvinio navijačima, objasnio šta se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 22:49

Nije uspeo da upiše decu u školu: Nemanja Matić se izvinio navijačima, objasnio šta se desilo

Obrazloženje kakvo se nije očekivalo.

Jedna od glavnih vesti dana u Francuskoj bio je iznenadan odlazak Nemanje Matića iz Rena. Spekulisalo se da je fudbaler nezadovoljan upravom kluba, ali on sam je demantovao te priče.

Pojedini mediji su objavili da se Matić razbesneo na upravu kluba jer mu je navodno obećano pri potpisivanju dvogodišnjeg ugovora letos da u gradu postoji internacionalna škola, koju bi pohađala njegova deca. A nema je.

Srpski internacionalac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je napustio trening i dodatno pojačao spekulacije da je u pitanju ozbiljan sukob. Javili su se i iz kluba i tražili razjašnjenje od iskusnog veziste. I on je pružio to razjašnjenje porukom na Instagramu.

- Dragi navijači. Želim da stavim tačku na spekulacije i kažem da sam letos bio počastvovan pozivom od Rena, da budem važan deo ambicioznog projekta. Predočeno mi je da im je potreban igrač mojih karakteristika i iskustva. Posle šest meseci u klubu moguda potvrdim da je naš klub postao izuzetan za sve igrače, posebno za one mlade. Nažalost, usled moje greške, nisam uspeo da uskladim privatne i profesionalne obaveze. Nisam uspeo da upišem decu u internacionalnu školu koju su pohađala od početka školovanja. Zbog toga sam bio odsutan poslednja tri dana, pokušavajući da rešim ovaj, za mene i moju porodicu, veliki problem. Vraćam se u Ren gde ću zajedno sa klubom odlučiti o daljim koracima - napisao je Matić na Instagramu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije ove sezone odigrao 19 utakmica u svim takmičenjima i zabeležio tri asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.