Nije srednjak, nego je “krckao prste“

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije srednjak, nego je “krckao prste“

Može biti, ali Đeraru Pikeu svaki se gest posmatra kroz lupu

Madrid protiv Barselone ko zna koji put po redu. Đerar Pike kao idealna žrtva prestoničke hajke. Previše je puta otvoreno zagovarao održavanje refernduma o nezavisnosti Katalonije. Posle utakmice sa Hrvatskom po navici je otišao na Tviter. "Milion" kritika i uvreda. Ne zbog poraza, već zbog fotografije koja je u sekundi obišla svet.

Radni naslov: Pikeov "srednjak" španskoj himni! >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Kako Đerarov imidž u Madridu odavno nije na reprezentativnom nivou mnogi su se upecali. Iako Pike tvrdi da nije kriv za ono što ga optužuju.

"Glupa kontroverza. Pa valjda, ako sam već ovde, tu jesam baš zato što sam ponosan na ovaj tim, na ovu porodicu. Nikad ne bih vređao himnu. Svi me dobro znate, znate da sam mnogo puta govorio ili radio nešto što možda nije trebalo. Ali nikada nisam nipodoštavo ovu zemlju, ni ovu reprezentaciju. Znam da je ovo zemlja podeljena na Barsu i Madrid, ali sada treba da budemo ujedinjeni", kategorički će Pike.

A fotografija? Pike ima jednostavno objašnjenje: "Krckam prste. Nema ovde nikakve kontroverze".

Kratko i o utakmici sa Italijom u osmini finala. I veoma iskreno.

"Opasni su, bili su bolji u poslednjoj prijateljskoj utakmici (u martu 1:1 u Udinama). Kad postave linije teško je igrati protiv njih. Ali dobro ih znamo i možemo da ih pobedimo", uverava štoper Barselone.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.