Nije se desilo osam godina, za ovaj tiket Čarliju Ostinu mora da plati piće!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije se desilo osam godina, za ovaj tiket Čarliju Ostinu mora da plati piće!

Mogli bi na piće da povedu i Džoša Marfija iz Kardifa.

Sinoć je kompletirano 15. kolo Premijer lige, a poslednje minute utakmice između Totenhema i Sautemptona pažljivo je pratio jedan čovek.

Naime, neimenovani "srećnik" iz Engleske je odigrao tiket na 30 funti da će svaki tim u pomenutom kolu uspeti da pronađe put do protivničke mreže.

I zahvaljujući Čarliju Ostinu, napadaču Sotona, to se i dogodilo.

Igrao se poslednji minut susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na "Vembliju", Sparsi su već obezbedili trijumf kako su imali tri gola prednosti, ali je tik pred poslednji sudijski zvižduk Ostin postigao gol utehe za "Svece" i tako postavio konačnih 3:1.

Njegovim golom prošao je i pomenuti tiket, svi timovi Premijer lige su se u 15. kolu upisali.

Momak koji je stavio 30 funti na to da će na svakoj utakmici pasti "gol-gol", zaradio je neverovatnih 14,481 funtu, što je oko 16,240 evra.

Mogao bi makar da plati piće Ostinu, ali i Džošu Marfiju, koji je postigao jedini gol za Kardif u nadoknadi susreta protiv Vest Hema, "Čekićari" su poput Totenhema u tom trenutku takođe imali tri gola prednosti.

U nastavku pogledajte i kako je još jedan Englez "opljačkao" kladionicu tipovanjem na meč 15. kola Premijer lige.

U Srbiji bi reki, "dojava", Junajted vs Arsenal, ovo je verovatno opklada veka! https://t.co/eAZG6sJJ6S

— Sportske.net (@sportske) 06. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.