Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2020, 15:20

Nije samo Volden meta, u igri je i Denmon

Virtus iz Bolonje je kao prioritet postavio dovođenje plejmejkera/beka

Virtus Bolonja se sprema za letnji prelazni rok, a kako pišu italijanski mediji, prioritet ovog tima je dovođenje igrača koji može da pokriva bekovske pozicije.

Već je bilo priče o tome da je Virtus bacio oko na košarkaša Partizana Korija Voldena, a sada su se pojavile informacije da Volden nije jedina opcija za bolonjski sastav.

Kako pišu italijanski mediji, tačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Basketinside.com, Virtusu je ponuđen Markus Denmon preko agenta. I ne samo Virtusu već i grčkom Olimpijakosu.

Denmon je iskusan igrač, ima 30 godina, a u karijeri je nastupao za Šalon, Tofaš, Brindizi, Istanbul BB, Gacijantep, Panatinaikos i Žejang Golden Buls gde je i sada.

Dok je Denmon ponuđen, sa druge strane Volden ima ugovor sa Partizanom za sledeću sezonu i to će značajno otežati posao timu iz Bolonje jer bi morao da plati otkup Partizanu ako želi Voldena.

Po sadašnjem stanju stvari, Virtus će sledeće sezone igrati u Evrokupu. Mada se ovaj sastav nada da bi neko mogao da odustane, pa da onda on uđe na to mesto.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.