Nije samo Matić, Srbiji stiglo jasno NE i iz Rima i Madrida, hoće li UEFA reagovati!?

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2020, 15:19

Nije samo Matić, Srbiji stiglo jasno NE i iz Rima i Madrida, hoće li UEFA reagovati!?

Posle Nemanje Matića, Ljubiša Tumbaković neće moći da računa ni na dvojicu najtraženijih srpskih fudbalera u ovom trenutku.

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković imaće velikih problema da sastavi tim za predstojeće mečeve u Ligi nacija.

Kako prenosi Sport klub, "orlovima" se neće pridružiti fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić i član Real Madrida Luka Jović.

Njih dvojica neće igrati za Srbiju zbog odluke klubova da ih ne pusti usled obaveznog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dvonedeljnog karantina u kojem bi obojica morala biti po povratku sa reprezentativnih obaveza.

Sve više nevolja za Tumbakovića koji je ostao i bez usluga Nemanje Matića koji je odlučio da se povuče iz nacionalnog tima, mada postavlja se pitanje i da li UEFA ima ingerencije i moći da utiče na odluku klubova kada je u pitanju Liga nacija.

Srbija će gostovati Rusiji 3. septembra, a tri dana kasnije dočekuje Tursku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jović i Milinković Savić ne igraju Ligu nacija

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020

Hendikep za Orlove pred mečeve sa Rusijom i Turskom..Najavili smo pre nekoliko dana da bi moglo da bude problema, a danas stiže i potvrda. Prema informacijama MOZZART Sporta selektor Ljubiša Tumbaković za utakmice sa Rusijom (3. septembar, Moskva) i Turskom (6. septembar, Beograd) neće moći da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.